Service robots

Robots die service taken vervullen. Autonoom op via telepresence toepassingen waarbij de mantelzorger of de zorgverlener op afstand de service taak activeert.

 

Robots in de zorg

Service robots in de zorg en voor in huis

Service robots. Robots die taken doen in en om het huis. Services als het huis bewaken, schoonmaken, een drankje halen, invulling geven aan de begeleiden van de dag en helpen met medicijngebruik. Deze robots hebben geen nu nog geen specifieke zorgtaken maar maken het leven in en om het huis wel makkelijker en kunnen helpen bij de activering. 

Robothand voor gebarentaal

Een robot uit de 3D-printer van de Universiteit van Antwerpen kan gebarentaal begrijpen en terug praten. Het levert een handige doventolk op, als er geen menselijke tolk in de buurt is.

Lees meer

Keynote en workshop

Keynote over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met projectmanagement en training.

Pliots en projecten

Wilt u als organisatie experimenteren met de mogelijkheden van robots in de zorg. Wij begeleiden pilots en verzorgen projectmanagement. Onze robotkennis, zorgtoepassingen en projectcommunicatie ervaring brengen wij graag in.