0 items

 

Service robots

Robots die service taken vervullen. In de zorg worden deze onder meer ingezet voor functies bij de receptie om bezoekers te verwelkomen en informatie te verstrekken.

 

Robots in de zorg

Service robots in de zorg en voor in huis

Service robots. Robots die taken doen in en om het huis. Services als het huis bewaken, schoonmaken, een drankje halen, invulling geven aan de begeleiden van de dag en helpen met medicijngebruik. Deze robots hebben geen nu nog geen specifieke zorgtaken maar maken het leven in en om het huis wel makkelijker en kunnen helpen bij de activering. 

Bot care voor medische controle thuis

Bot care voor medische controle thuis

Bot Care is een robot met een scherm voor een gezicht dat niet alleen de 'emoties' van de robot kan weergeven, maar ook informatie over de vitale gezondheidsstatistieken van een eigenaar.
Lees meer
Een robot voor het opruimen van je huis

Een robot voor het opruimen van je huis

Robots die helpen in het huishouden. Een wens die wij veel mensen horen uitspreken als we vragen wat voor soort robot zou jij willen hebben. We komen weer een stapje dichterbij. De robots van het Japanse Preferred Networks kunnen slingerende spullen in de huiskamer terugleggen op de plek waar ze horen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de HSR, Human Support Robot, van Toyota.
Lees meer
Robothand voor gebarentaal

Robothand voor gebarentaal

Een robot uit de 3D-printer van de Universiteit van Antwerpen kan gebarentaal begrijpen en terug praten. Het levert een handige doventolk op, als er geen menselijke tolk in de buurt is.
Lees meer

Keynote en workshop

Keynote over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met projectmanagement en training.

Innovatie pop-up

Wilt u als organisatie uw innovatie een boost geven met een innovatie pop-up. Wij verzorgen innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.