Betrokken organisaties

Inzet van robots voor zorgtaken en taken in de woonomgeving zijn in het belang van diverse organisaties. Betrokken organisaties zijn o.a.; gemeentes, zorgverzekeraars, universiteiten, hogescholen en investeerders.

 

Advies en Business development

Advies over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met projectmanagement en training.

Pilots en projecten

Wilt u als organisatie experimenteren met de mogelijkheden van robots in de zorg. Wij begeleiden pilots en verzorgen projectmanagement. Onze robotkennis, zorgtoepassingen en projectcommunicatie ervaring brengen wij graag in.

Wokshops en lezingen

Het aantal robots in ons leven en de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst.

Team robotzorg

De mensen achter robotzorg

Ons team heeft een brede kennis van technologie en robots (sinds 2009), met name als het gaat om robots die gebruikt worden in de zorg- en woonomgeving. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring met (online) marketing, business development en projectmanagement. Maak kennis met de teamleden.