Betrokken organisaties

 

Inzet van robots voor zorgtaken, sociale taken en taken in de woonomgeving zijn in het belang van diverse organisaties. Betrokken organisaties zijn o.a.; gemeentes, zorgverzekeraars, universiteiten, hogescholen en investeerders.

Wokshops en lezingen

Het aantal robots in ons leven en de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst.

Innovatie pop-up

Wilt u als organisatie innovatie een boost geven? Met onze innovatie pop-up verzorgen wij innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.

Xperience robots in de zorg

Kennismaken met robots, smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie. 

Een aantal sprekers uitgelicht

Vanuit de Robotzorg stellen we experts en sprekers beschikbaar voor organisaties, zorginstellingen en opleiders  die een beter beeld willen krijgen van (robot) technologie. Wij beschikken over zeer gevarieerde sprekers. Mannen, vrouwen, jonger, ouder, sprekers met passie, sprekers met inhoud en sprekers die het gesprek met de zaal aangaan.

1