Betrokken organisaties

Inzet van robots voor zorgtaken, sociale taken en taken in de woonomgeving zijn in het belang van diverse organisaties. Betrokken organisaties zijn o.a.; gemeentes, zorgverzekeraars, universiteiten, hogescholen en investeerders.

 

Technologie HUME in combinatie met zorgrobot SARA

Technologie HUME in combinatie met zorgrobot SARA

Voor het eerst wordt de technologie HUME, die vroegtijdig stress en spanning kan detecteren, wetenschappelijk onderzocht in combinatie met de zorgrobot SARA. Dit onderzoek is een samenwerking tussen Ipse de Bruggen, Zorggroep Elde Maasduinen, het LUMC en VGZ Zorgkantoor. Het doel is om de impact van HUME en SARA op de kwaliteit van leven van cliënten met onbegrepen gedrag te evalueren. Daarnaast wordt onderzocht of de inzet van SARA de werkdruk van zorgverleners kan verminderen.

Lees meer

AI verhoogt kansen van in-vitrofertilisatie

De Australische start-up Harrison.ai heeft een AI ontwikkeld met de naam “Ivy”. Deze AI verhoogt kansen van in-vitrofertilisatie. Hierdoor biedt het vrouwen die een in-vitrofertilisatie ondergaan de best mogelijke resultaten.

Lees meer

Keynotes en lezingen

Het aantal robots in ons leven en de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst. Vanuit de Robotzorg stellen we experts en sprekers beschikbaar voor organisaties, zorginstellingen en opleiders  die een beter beeld willen krijgen van (robot) technologie. Wij beschikken over zeer gevarieerde sprekers. Mannen, vrouwen, jonger, ouder, sprekers met passie, sprekers met inhoud en sprekers die het gesprek met de zaal aangaan.

 

Aanvragen