0 items

Betrokken organisaties

 

Inzet van robots voor zorgtaken, sociale taken en taken in de woonomgeving zijn in het belang van diverse organisaties. Betrokken organisaties zijn o.a.; gemeentes, zorgverzekeraars, universiteiten, hogescholen en investeerders.

Wokshops en lezingen

Het aantal robots in ons leven en de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst.

Innovatie pop-up

Wilt u als organisatie innovatie een boost geven? Met onze innovatie pop-up verzorgen wij innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.

Xperience robots in de zorg

Kennismaken met robots, smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie. 

Team robotzorg

De mensen achter robotzorg

Ons team heeft een brede kennis van technologie en robots (sinds 2009), met name als het gaat om robots die gebruikt worden in de zorg- en woonomgeving. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring met (online) marketing, business development en projectmanagement. Maak kennis met de teamleden.