gebruikers-van-zorgrobots

Gebruikers van robots

Gebruikers robots. Hoe ervaren gebruikers de bijdrage van robots. Welke taken in huis en in de zorg zijn wenselijk en acceptabel om uit te besteden aan een robot?

robots-in-de-zorgverlening

Zorgverleners

Zorgverleners en robots. De zorgverlening staat onder druk. Kosten en werkdruk zijn te hoog en er is weinig tijd voor menselijke aandacht. Hoe kunnen robots een bijdrage leveren aan betere zorg.

Innovatie pop-up voor de zorg

Innovatie Managers

Innovatie staat in veel strategienota’s en beleidsplannen. Nieuwe technologieën bieden nieuwe mogelijkheden en onze banen gaan veranderen. Waarvoor gaan we robots gebruiken en wat doen we zelf? Hoe gaan we onze organisatie van de toekomst vormgeven? Durven we als mens en organisatie op reis te gaan?

robots-voor-mantelzorg

Mantelzorgers

Mantelzorgers en robots. Hoe kunnen mantelzorgers gebruik maken van  robots? Welke taken in huis en in de zorg zijn wenselijk en acceptabel om uit te besteden aan een robot?

Pilots en projectmanagement

Betrokken organisaties

Betrokken organisaties. Inzet van robots voor zorgtaken en taken in de woonomgeving zijn in het belang van diverse organisaties. Betrokken organisaties zijn o.a.; gemeentes, zorgverzekeraars, universiteiten, hogescholen en investeerders.