Consultancy

Start vragenlijst

Innovatie advies

Innovatie en de inzet van robots staat bij veel zorg organisaties, zeker sinds Corona, hoog op de agenda. Er wordt veel geld verkeerd geïnvesteerd door gebrekkige kennis, onvoldoende inbreng van medewerkers en cliënten en onduidelijke doelstellingen.

Robots die in de kast belanden zijn meer regel dan uitzondering.

Om de branche met onze jarenlange ervaring op weg te helpen hebben wij een document met vragen opgesteld. Wanneer je deze vragen beantwoordt en jouw contactgegevens achterlaat nemen wij contact met jou op voor een half uur gratis consultancy (t.w.v. € 75,00) om je op het juiste spoor te zetten.

Gratis 30 minuten consultancy t.w.v. € 75,00

Klik op de knop START CONSULTANCY (let op: alleen desktop, dit werk niet op mobiele apparaten). Er opent dan een PDF document dat volledig ‘klikbaar’ is. Het contactformulier waar je op uitkomt geeft ons de informatie die we nodig hebben (mits ingevuld en verzonden) om jou op weg te kunnen helpen. Wij verkopen zelf geen robots en/of technologie, daarom is ons advies altijd onbevooroordeeld en gericht op de juiste oplossing voor de juiste uitdaging.

 

Start vragenlijst

 

Geen zin om het vragen pad te bewandelen voor een half uur gratis consultancy? We hebben ook onze gewone dienstverlening à

€ 150,00 (excl. BTW) per uur voor bedrijven die met de uitdagendere vraagstukken zitten.

Consultancy