Keynote of lezing

Aanvragen

Innovatie advies

Het aantal robots in de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst. In de video een voorbeeld van één van onze sprekers aan de overheid over robots en bedrijfsprocessen.

Inspirerende Lezing – Keynote

De lezing “robots in de zorg” is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening, de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst en veranderende business modellen.

De lezing “preventieve zorg m.b.v. robotica en kunstmatige intelligentie” is een boeiende lezing waarbij de oprichter van een Nederlandse startup van slaaprobots u meeneemt in zijn passie en het verhaal van vandaag en morgen verteld met de focus op preventieve zorg door middel van robotica en kunstmatige intelligentie.

Wij kunnen een lezing of keynote verzorgen voor grotere groepen. Afhankelijk van uw doelgroep en boodschap zal één van onze robot experts op enthousiaste inspirerende wijze uw publiek meenemen op weg naar een toekomst waarbij technologie een belangrijke rol speelt.

Robot op het podium

Indien u dat wenst kunnen wij ook zorgen voor een robot op het podium die als sidekick van onze spreker optreedt. Hiermee geeft u ook visueel aandacht aan innovatie.

 

Aanvragen

1