Lezing – Keynote robots in de zorg

Lezing, keynote robots in de zorg

Het aantal robots in de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst. 

Lezing

De lezing “robots in de zorg” is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening, de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst en veranderende business modellen.

In de video een voorbeeld van een lecture aan Nyrenrode over ICT, robots en bedrijfsprocessen.

Inspiratie workshop

De inspiratie workshop “robots in de zorg” is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering en nieuwe technologieën grote impact zullen hebben op de beleving van cliënten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst.

Innovatiedag

De Innovatiedag “robots in de zorg” is ontwikkeld voor zorgorganisaties en opleidingen voor de zorg. Inzet van de dag is inspiratie, interactie en zelfwerkzaamheid. Het resultaat van deze dag zijn meerdere concrete ideeën die “gewenst” of noodzakelijk zijn maar ook realistisch haalbaar.