Is uw organisatie klaar voor het gebruik van technologie voor zorg en welzijn? Veel zorgorganisaties willen graag innoveren, maar waar te beginnen en hoe krijgen we medewerkers mee. Het ervaren van technologie en robots prikkelt de gedachte, vergroot het begrip en draagt bij aan de acceptatie.

Innovatie is niet eenmalig. Het is een doorlopend proces van vernieuwing en verandering met als doelstelling de kwaliteit van leven en de kwaliteit van werk te verbeteren en / of de kosten beheersbaar te houden.

Innovatie pop-up

De innovatie pop-up bestaat uit een fraai vormgegeven ‘stand’. Daarnaast bestaat het randprogramma uit o.a. keynotes, workshops, informatie over technologietrends en ontmoetingen met robots. Zo helpt u uw medewerkers nadenken over nieuwe toepassingen voor uw bedrijfsvoering en voor klanten.

Samenstelling innovatieprogramma

Mijn organisatie en medewerkers laten kennismaken met technologie, wat doet het en kan ik er iets mee?

De innovatie pop-up vormt een geheel van elementen die ervoor zorgen dat uw medewerkers/relaties technologie en de impact ervan begrijpen. De precieze invulling bespreken we graag met u, zodat het een ervaring wordt die past bij uw organisatie, medewerkers, klanten en relaties.

 

Aanvragen

Pilot met robots

Robot populaire gast in de Innovation pop-up bij Zeeuwland

Woningcoöperatie Zeeuwland heeft als onderdeel van haar ‘week van de innovatie’ de Pop-Up centraal in haar hoofdkantoor geplaatst. Aanvankelijk om de innovatiekracht te prikkelen van de eigen medewerkers. Maar gaandeweg de voorbereidingen kregen ook allerlei partners van Zeeuwland er lol in. Het resultaat? Een week lang events in samenwerking met onder meer gemeente, Rabobank, installatiebedrijf Steutel en SWVO (Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio). Events die verder gaan dan collectief met de onvermoeibare Pepper te flirten. Het zijn bijeenkomsten die aansporen om na te denken over de bijdrage die technologie kan leveren aan zorg en het zelfstandig en prettig wonen thuis.

Het hele artikel en de video vindt u op PCZ – robot-pepper-is-de-populairste-gast-in-de-innovation-pop-up-bij-zeeuwland

Waarom een innovation pop-up

Met deze pop-up geeft u uw organisatie gedurende 3 tot 5 dagen een inspiratie boost als het gaat om de inzet van nieuwe technologie in uw dienstverlening. Het zorgt ervoor dat meer medewerkers trends en nieuwe technologieën begrijpen en ervaren.

Interview met Marco van der Wel, woningcoöperatie Zeeuwland, over het waarom en het effect van de innovatie pop-up

Zorg Innovation Pop-Up bij Stadkamer Zwolle

Stadkamer is de plek waar mensen alles vinden om zich te ontwikkelen en om samen te zijn. In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Op verschillende verschillende locaties in Zwolle is de Stadkamer te vinden. De vestiging aan de Zeven Alleetjes is de hoofd locatie met een breed aanbod van diensten.

Tijdens de vijfdaagse innovation pop-up werd niet alleen de technologie gedemonstreerd, maar werden ook meerdere lezingen gegeven om het kennisniveau van bezoekers te vergroten. Hierbij kwamen onderwerpen aan de orde als ‘Robots en technologie voor MKB-bedrijven’, ‘Robots nu en in de toekomst.’