Innovatie is super simpel

Consultancy

Innovatie en de inzet van robots staat bij veel zorg organisaties, zeker sinds Corona, hoog op de agenda. Er wordt veel geld verkeerd geïnvesteerd door gebrekkige kennis, onvoldoende inbreng van medewerkers en cliënten en onduidelijke doelstellingen. Robots die in de kast belanden zijn meer regel dan uitzondering.

Masterclass robots in de zorg

Innovatie pop-up

De innovatie pop-up voor zorg en welzijn is ontwikkeld voor zorgorganisaties en opleidingen voor de zorg die hun medewerkers en leerlingen technologie willen laten ervaren om daarmee de acceptatie en creatie van nieuwe dienstverlening met behulp van technologie een boost te geven.

Innovatie advies

Innovatie advies

Wij beschikken over ervaring als het aankomt op de impact van robots en technologie en organisatie veranderingen. Wij brengen u en uw medewerker ongetwijfeld op nieuwe ideeën voor een relevante dienstverlening in de toekomst en werken samen met u aan een innovatiekompas voor de toekomst.

Spreker robots en technologie in de zorg

Lezing, keynote, robots in de zorg

Exponentiële technologie, digitale revolutie, robots. Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is.  Wilt u een evenement energiek starten dan kun u dat gerust aan ons overlaten.

Interim projecten

Interim projecten

Kunt u tijdelijk kennis, ervaring en projectmanagement gebruiken? Mogelijk kunnen onze experts van dienst zijn als het gaat om innovatie of transformatie projecten binnen uw organisatie.

Teamsessie robots in de zorg bij RobotXperience

Inspiratiesessies

De inspiratiesessie van RobotZorg wordt per doelgroep op maat ontwikkeld. U kunt zich voorstellen dat een innovatieteam in een ziekenhuis een ander soort doelstelling heeft dan een groep familieleden van patiënten met beginnende dementie. U kunt kiezen voor een enkele sessie om mensen te inspireren nieuwe oplossingen te omarmen. U kunt ook kiezen voor een opeenvolging van inspiratiesessies waarmee we met de deelnemers interactief aan de slag gaan met actuele innovatieve vraagstukken.

Pilots en projectmanagement

Gastcollege

De techniek en het aantal robots in de zorg zal sterk toenemen. Maar wat betekent dat voor de studenten van nu? Welke veranderingen zullen robots en techniek geven als het gaat om onze zorg in de toekomst en welke impact heeft dit om mijn toekomstige “baan”.