De mobiele robot van TUG voert leverings- en transporttaken in ziekenhuizen uit om het personeel meer tijd te geven om zich te richten op patiëntenzorg. Veilige levering van apotheekmedicijnen en laboratoriummonsters en zwaardere ladingen zoals maaltijden, linnengoed en milieudiensten worden allemaal autonoom verplaatst. Het resultaat is meer voldoening in het werk en meer tijd voor patiëntenzorg.

Verpleging

TUG is ontworpen met verpleegkundigen in gedachten. Met TUG weten de verpleegkundigen wanneer er medicijnen, maaltijden en andere benodigdheden binnenkomen.

Geneesmiddelen

TUG levert veilig medicijnen rechtstreeks aan verpleegafdelingen. Het beveiligt en automatiseert leveringen die normaal gesproken via buizen of manuele koeriers worden getransporteerd

Voedselservice

TUG biedt geautomatiseerde, kosteneffectieve levering van maaltijden aan patiënten op zaal en retourneert vuile trays naar de Food Service afdeling.

Linnengoed

TUG zorgt voor een veilige, geplande en on-demand levering van linnengoed aan verpleegafdelingen. Personeel hoeft de unit niet te verlaten voor de levering van linnengoed, omdat TUG levert waar de benodigdheden nodig zijn.

Bron : Aethon – TUG robot