Gezinnen willen er voor elkaar zijn. Daar kan de V-SOS Band bij helpen. Met zijn valdetectie, SOS-knop en gemakkelijk te gebruiken app, zal deze slanke armband u en uw gezin waarschuwen als ze hulp nodig hebben of als het een val detecteert, thuis, buiten of zelfs onder de douche. De ingebouwde “V-Sim by Vodafone” zal een bericht sturen naar maximaal vier aangewezen contactpersonen, zoals familieleden

SOS-waarschuwing

Door drie seconden op een knop aan de zijkant van de “V-SOS-band door Vodafone” te drukken, worden de aangewezen contactpersonen gewaarschuwd. De drager zal de kleur van de lens van de band zien veranderen van amberkleurig naar rood naar groen zodra een van de aangewezen contacten op weg is om te helpen. De drager kan op elk moment opnieuw op de knop drukken om de noodoproep te annuleren.

Zorgcoördinatie

Contactpersonen kunnen vanuit de app “V-SOS Band by Vodafone” bellen of berichten sturen om te bepalen wie een noodgeval zal bijwonen en om aan te geven wanneer het is opgelost.

Valdetectie

De band waarschuwt automatisch de aangewezen contacten als hij een val door de drager detecteert met behulp van een algoritme en de ingebouwde versnellingsmeter.

Gebruikerslocatie

De locatie van de “V-SOS Band door Vodafone” kan worden geïdentificeerd wanneer er een noodsituatie aan de gang is met behulp van een combinatie van GPS en het mobiele netwerk voor een grotere nauwkeurigheid.

Gebruik V-SOS Band

Waterbestendig

De “V-SOS Band van Vodafone” is ontworpen om de meeste tijd gedragen te worden, ook onder de douche of in bad omdat hij waterbestendig is (IP67 gecertificeerd).

Waarschuwing voor inactiviteit

Als de “V-SOS-band van Vodafone” een periode van inactiviteit detecteert, zoals veroorzaakt doordat het apparaat is verwijderd en niet opnieuw is ingeschakeld, wordt een waarschuwing verzonden naar de door de gebruiker aangewezen contactpersonen.

Batterijwaarschuwingen

De batterij van 200 milliamp uur (mAh) gaat een maand mee. De drager kan het opladingsniveau te weten komen door dubbel te tikken op het scherm van de band. Als de band minder dan 20% van de kosten heeft, worden de door de gebruiker aangewezen contactpersonen ook op de hoogte gebracht.

Ontwerp

“V-SOS Band van Vodafone” heeft een lens van 2,4 x 3,8 cm en past op een pols 14-17 cm in omtrek

Bron : Vodafone – V-SOS Band