MAAK JIJ JE WEL EENS ZORGEN OM EEN PLEK OP JE HUID?

SkinVision helpt je om zelf je huid te controleren en gezond te houden.  De app in combinatie met het platform beantwoorden je vragen, beoordelen en geven je direct advies. Het tijdig herkennen van huidkanker is niet eenvoudig. Wist je dat 1 op de 5 mensen te maken krijgt met deze ziekte? Slechts 3% van de mensen die tot de risicogroep behoren vindt de nodige zorg in het zorgsysteem. Maar juist wanneer huidkanker in een vroeg stadium wordt herkend, is het vaak goed en snel te behandelen. Het is daarom van belang regelmatig foto’s te maken van plekken op je huid.

SkinVision-ap

Met de SkinVision-app kun je zelf je huid in de gaten houden waar en wanneer je wilt. Je maakt een foto van de plek met je smartphone en je krijgt direct een antwoord of deze plek als verdacht wordt herkend. Op het niveau van een gespecialiseerde dermatoloog. We willen zoveel mogelijk mensen ontzorgen, maar mocht het toch nodig zijn, dan helpen we je om op tijd de juiste en passende zorg te vinden. Wereldwijd vertrouwen inmiddels ruim 1,5 miljoen gebruikers op SkinVision. We werken samen met verzekeringsmaatschappijen om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om SkinVision te gebruiken.

3,5 miljoen foto’s

Iedere foto draagt bij aan het verbeteren van de techniek om dit te realiseren. Ook jouw foto. Help jij mee? SkinVision is ontwikkeld door wiskundigen en dermatologen. De technologie voor het herkennen van huidkanker is wetenschappelijk bewezen. De service is een klasse 1 medisch instrument met een CE markering. De kwaliteit is op het niveau van een gespecialiseerde dermatoloog. In de afgelopen jaren hebben we bijna 30.000 gevallen van melanoom en andere vormen van huidkanker gevonden in de meer dan 3,5 miljoen foto’s die SkinVision-gebruikers met ons hebben gedeeld.

Kosten gebruik

De Smart Check: voor het controleren van een plek (EUR 4,99). De eerste check is gratis. Maak een foto van de plek op je huid en krijg binnen 30 seconden een risico-indicatie van het algoritme (laag, medium, hoog) Alle foto’s met risico-indicaties worden voor kwaliteitsdoeleinden gecontroleerd door ons team van dermatologen en algoritme-experts Mocht je een beoordeling met hoog risico krijgen, of onze dermatologen zien een reden voor een doktersbezoek, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op en adviseren je over te nemen vervolgstappen Het SkinHealth-programma: voor het gezond houden van je huid (EUR 29,99), 1 jaar lang onbeperkt alle voordelen van de Smart Check.

Vergoeding door verzekeraar

In Nederland werken we samen met CZ en Just. Deze zorgverzekeraars doen ‘alles voor een betere zorg’. Zelf je huid kunnen monitoren hoort daar ook bij. Ben je verzekerd bij CZ of Just? Dan kun je onbeperkt gebruik maken van SkinVision via je zorgverzekering.

Bron : Skinvision