0 items

 

Interessante technologische toepassing

Waar kan technologie ondersteunen. Naast robots zijn er nog ander innovatie producten waar wij u graag over informeren.

 

Robots in de zorg

Technologie in de zorg en voor in huis

Waar kan technologie ondersteunen bij activering, zelfredzaamheid en het ritme van de dag.

Safe@Home, zelfmeting bij zwangerschap succesvol

Safe@Home, zelfmeting bij zwangerschap succesvol

De e-healthtoepassing Safe@Home, bedoeld voor zwangere vrouwen met een verhoogd risico op een hoge bloeddruk en ontwikkeld door het UMC Utrecht, blijkt erg succesvol. Thuis monitoren in plaats steeds naar het ziekenhuis gaan voor controle, geeft zwangere vrouwen veel meer vrijheid en flexibiliteit en is bovendien goedkoper.
Lees meer
Robotsysteem voor orthopedische chirurgie

Robotsysteem voor orthopedische chirurgie

Het TSolution One® Chirurgisch Systeem is een actief robotsysteem voor orthopedische chirurgie. Het robotsysteem helpt chirurgen bij het uitvoeren van hun preoperatieve plannen en het uitvoeren van autonome freeswerkzaamheden voor de botvoorbereiding.
Lees meer
Zorgverlener kan ict-ontwikkelingen niet bijhouden

Zorgverlener kan ict-ontwikkelingen niet bijhouden

Zorgmedewerkers in Nederland zien veel uitdagingen als het gaat om het bijhouden van hun ICT kennis. 75 procent vreest dat de ict-ontwikkelingen sneller gaan dan hun huidige kennis en 73 procent vindt het een uitdaging om zijn ict-kennis op de hoogte te houden met de digitalisering en robotisering in de zorg.
Lees meer

Keynote of workshop

Keynote of workshop over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met keynotes en trainingen.

Innovatie Pop-up

Wilt u als organisatie uw innovatie een boost geven met een innovatie pop-up. Wij verzorgen innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.