0 items

 

Interessante technologische toepassing

Waar kan technologie ondersteunen. Naast robots zijn er nog ander innovatie producten waar wij u graag over informeren.

 

Robots in de zorg

Technologie in de zorg en voor in huis

Waar kan technologie ondersteunen bij activering, zelfredzaamheid en het ritme van de dag.

OURA Ring, een device om slaap en activiteit te meten

Het meten van relevante waardes van ons lichaam wordt meer en meer gebruikt. Zijn we actief genoeg, bewegen we genoeg, hoe slapen we? Uitkomsten die inzicht geven ten behoeve van onze vitaliteit en of gedrag. Bij het meten wil je echter zo min mogelijk handelingen...

Lees meer

Intelligente bedden in het ziekenhuis

Het Erasmus MC in Rotterdam start een groot wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van intelligente bedden. De smartbedden verzamelen informatie over patiënten waarmee de zorg verbeterd kan worden.De intelligente bedden zijn ontwikkeld om onder meer valpartijen en doorligwonden te voorkomen.

Lees meer

Keynote of workshop

Keynote of workshop over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met keynotes en trainingen.

Innovatie Pop-up

Wilt u als organisatie uw innovatie een boost geven met een innovatie pop-up. Wij verzorgen innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.