TOPTALENTENGALA: MASTERCLASSES DIE JOUW TALENT PRIKKELEN

Het Toptalentengala is een evenement waar talent wordt gevierd, gestimuleerd en uitgedaagd. Er zijn toegangskaarten beschikbaar voor toptalenten uit de bovenbouw van praktijkonderwijs, vmbo, havo of vwo. De organisatie is in handen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Topdag

Het Toptalentengala vindt plaats op zaterdag 8 april van 13.00 uur – 20.00 uur in Den Haag. De masterclasses vinden plaats in het Museon een aansluitend is er een Galadiner in de Ridderzaal.

Masterclass zorg en robotisering

Eén van de masterclasses zorg en robotisering wordt verzorgd door Tom Ederveen van de Robot Academy en mede oprichter van Robotzorg.nl. Samen met robots verzorgt hij een interactieve masterclass en je kunt er nog bij zijn.

Meedoen

Schrijf je snel in, meedoen is gratis maar . . .! Voor elke masterclass beoordeelt een onafhankelijke jury de eerste 100 inschrijvingen (die voldoen aan de criteria). Wanneer dit aantal is bereikt, kun je je niet meer inschrijven voor deze masterclass. Uiteindelijk worden voor elke masterclass slechts 15 leerlingen uitgenodigd. Inschrijven kan tot 6 maart 2017.