VGZ zorgverzekeraar keynote spreker exponentiele technologie

Keynote spreker exponentiele technologie

Op de innovatie dag van VGZ hebben wij een keynote verzorgd over exponentiele technologie en de impact op de zorgeverlening en een workshop verzorgd over robots in de zorg. De keynote en workshop waren voor eigen medewerkers van VGZ. Robot NAO hebben wij meegenomen om de kennismaking met robots tijdens de workshop te bevorderen

Ontwikkelingen gaan razendsnel

“Exponentiele technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig. Randall van Poelvoorde is als geen ander in staat om zijn publiek bewust te maken van de digitale revolutie.”

Enthousiasme

“Met zijn aanstekelijke energie zit het publiek op het puntje van de stoel. Randall is slachtoffer van het positivo virus. Enthousiast vertelt hij over de geneugten van de technologische ontwikkelingen. Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan Randall over laten.”

Hugo te Kaat Senior

ICT architect – Technologie, Beleid en Architectuur

Coöperatie VGZ UA

Heeft u interesse keynote spreker over exponentiele technologie en robots

Advies robotzorg

Advies over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met projectmanagement en training.

Pliots en projecten

Wilt u als organisatie experimenteren met de mogelijkheden van robots in de zorg. Wij begeleiden pilots en verzorgen projectmanagement