Stichting Drechtzorg, geintergreerde zorgverlening

Masterclass docenten, Stichting OMO

Tijdens het event “meesterlijke ontmoetingen” is door OMO (ons middelbaar onderwijs) het thema bijeenkomst zorg en welzijn in de koepel in Breda georganiseerd voor docenten zorg, maatschappijleer, levensbeschouwing en biologie.

Wij hebben tijdens dit event 2 masterclasses robots voor zorg en welzijn gegeven. In interactieve sessies zijn docenten bijgespijkerd over de toekomst en relevante trends voor zorg en welzijn in onze maatschappij en de bijdrage die robots kunnen leveren. 

 

Heeft u interesse in een lezing of workshop met robots

Innovatie workshop

Het aantal robots in de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots (en technologieën) zijn er nu al en wat mogen we verwachten als het gaat om onze zorg in de toekomst. De Innovatiedag “robots in de zorg” is ontwikkeld voor zorgorganisaties en opleidingen voor de zorg. Inzet van de dag is informatie, inspiratie en interactie. 

 

Keynote, lezing

De lezing “robots in de zorg” is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening, de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst en veranderende business modellen.