“Pepper voor Bizz” voor organisaties is een versie van de Pepper robot ontworpen en geladen met applicaties die het mogelijk maken dat de robot taken binnen het bedrijf / receptie kan behandelen en zelfs bezoekers kan benaderen. De robot kan uw bezoekers begroeten bij de deur of de gasten begeleiden naar de juiste zalen.

Menselijke emoties

Pepper kan menselijke emoties waarnemen, maar ook haar eigen emoties genereren. De robot kan zuchten wanneer zij verdrietig of verveeld is en kan verschillende kleuren afhankelijk van haar stemming op een beeldscherm tonen. De versie van Pepper voor algemene klantenservice taken, zal naar verwachting binnen een paar maanden beschikbaar komen. De robot kan worden gehuud voor $ 443 per maand met een minimale looptijd van 3 jaar.

Andere taken

Patrick Moorhead, annalist Moor Insights & Strategie, verwacht dat Pepper voor Biz een goed uitgangspunt kan zijn voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van robotica. Een robot die taken als schoonmaken, post bezorgen en het bijvullen van printers en kopieermachines doet verwacht hij binnen 5 jaar.