+31(0) 85 303 88 14 info@robotzorg.nl

Organisatie Robotzorg

Robotzorg is continue in ontwikkeling. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer waarbij medewerkers zelfstandig werken, verantwoordelijkheid nemen en met ons willen meegroeien. Onderstaand tref je vacatures en stages aan die op dit moment actueel zijn binnen onze organisatie.

Stage spraaktechnologie

Wij op zoek naar een stagiaire die zich wil verdiepen in de spraaktechnologie binnen onze Robots wereld. Wij geloven in een toekomst waarin robots een rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. Met deze visie gaan we op pad om mensen en organisaties kennis te laten maken met robots

Stage stagiaire-robots-en-technologie-in-woon-zorg-omgeving

Wij op zoek naar een stagiaire die zich wil verdiepen in de inzet van robots en technologie in de woon-zorg omgeving of zorginstelling. Wij geloven in een toekomst waarin robots een rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. Met deze visie gaa we op pad om mensen en organisaties kennis te laten maken met robots.

Stage social media

Wij op zoek naar een stagiaire die zich wil uiten in de social media binnen onze Robots wereld. Wij geloven in een toekomst waarin robots een rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. Met deze visie gaan we op pad om mensen en organisaties kennis te laten maken met robots.