Team Robotzorg

Tom Ederveen, expert robots in de zorg

Tom Ederveen

Sinds 6 jaar volg ik de ontwikkelingen van robots op de voet. Het duizelt me soms van de toepassingen en de impact die ze kunnen gaan hebben op ons leven, ons werk en onze samenleving.

Oprichter Robotzorg

Tom Ederveen is oprichter van Robotzorg.nl en projectmanager. De zorgverleners waar hij voor werkt en hun cliënten kennen hem als een zorg expert die de brug naar technologie en robots bouwt. Tom neemt mensen bij de hand en laat ze op een speelse manier zien dat technologie helemaal niet eng is; als je het maar beter begrijpt. Dan ga je de enorme kansen zien. 

Met Robotzorg hebben wij altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie moeten vertalen naar praktisch gebruik en een invulling met de menselijke maat. Tom Ederveen is te bereiken op 06-29006401.

Anita van den Hoek, Robots in de zorg

Anita van den Hoek

IT, robotisering en technologie die ons leven beter en makkelijker maakt. Samen met mensen. Naast mensen. Anita is communicatiespecialist en zorgt voor de verankering van veranderingen in de organisatie. 

Ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht naar robots bracht mij veel inspiratie, maar ook vragen, want wat is een robot nu eigenlijk? En hoe gaat deze bundeling van technologieën impact hebben op mensen, organisaties en de maatschappij? Het is deze ontdekkingstocht die ik nu heel goed begrijp maar een reis die veel medewerkers nog moet maken. Samen met ondernemers, werknemers en organisaties vormgeven aan deze nieuwe grote technologie-wave. Ik word daar enthousiast van en deel deze inspiratie graag met anderen! Anita van den Hoek is te bereiken op 06-26522506.

Tom Ederveen, expert robots in de zorg

Björn van Hijfte

Bjorn stond aan de wieg van de lancering van de zora robot en blijf steeds ver voorbij de horizon kijken. Als geboren verteller neem hij u mee in de wondere wereld van de moderne technologie en robotica ontwikkeling. Op een heldere manier doet hij uit de doeken wat de hoogtepunten en valkuilen zijn van de huidige mogelijkheden en schets een beeld van wat ons nog te wachten staat.

Strategie

Ik merkte al snel dat we veel grondiger werk konden leveren, als we instellingen helpen aan een sterk innovatie advies. Een mooie synergie tussen robot en mens groeit immers van binnenuit, maar dat vraagt inzicht in toepasbaarheid, de markt, de uitdagers, coaching & timeplanning, kortom, alle bagage voor een goed doordachte strategie waarmee uw organisatie aan de slag kan! U kunt mij bereiken op +32 488 408 795

Saskia van der Meer, Robotzorg.nl

Saskia van der Meer

Technologie en verandering, 2 passies die kenmerkend zijn voor mijn leven en de rode draad in mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat de exponentiële groei van technologische ontwikkelingen een revolutionaire impact zal hebben op onze huidige manier van leven en werken en robots zullen daarin een significante plaats innemen. Fascinerende ontwikkelingen waar ik graag deel van wil uitmaken en mijn steentje aan wil bijdragen als organisatie-, change- en ICT deskundige.

Het draait om symbiose

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor bedrijven en medewerkers, waar liggen de mogelijkheden, de kansen, maar ook de bedreigingen? Hoe vertalen we dit binnen onze huidige procesgangen en creëren we een effectieve symbiose tussen (robot)technologie en mens? Vraagstukken die ik graag samen met u wil uitwerken naar realistische en haalbare oplossingen. U kunt mij bereiken op 06-51219398.

Randall van Poelvoorde, robots in de zorg

Randall van Poelvoorde

Ik kom uit een echte ingenieurs familie maar koos voor een bedrijfskundige opleiding. Mijn fascinatie voor technologie bleef. Met de oprichting van het platform Robots.nu in 2009  en Robotzorg.nl in 2014 kreeg technologie ook een permanente plek in mijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Ik zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.

Exponentiële groei

Wat gaan de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie en robots betekenen voor mens, samenleving en uw bedrijf? Dat is voor mij de vraag waarop we samen een antwoord moeten vormen. Graag stel ik me in dienst van deze discussie waarbij humanizing technologie, technologie ten dienste van mensen, voor mij de basis is. U kunt mij bereiken op 06-29604036.

2