Redactie Robotzorg

De inhoud van Robotzorg wordt geschreven door meerdere mensen, met één kenmerk. Passie voor techniek, zorg en welzijn. Samen werken aan inzicht om door middel van technologische ondersteuning de zorg persoonlijker, slimmer en beter te maken.

Tom Ederveen, expert robots in de zorg

Oprichter Robotzorg en hoofdredacteur

Tom Ederveen is de oprichter van Robotzorg.nl. De zorgverleners waar hij voor werkt en hun cliënten kennen hem als een zorg expert die de brug naar technologie en robots bouwt. Inzet is om mensen bij de hand te nemen en ze op een enthousiaste manier te laten zien dat technologie helemaal niet eng is; als je het maar beter begrijpt. Dan ga je de enorme kansen zien. 

Met Robotzorg hebben wij altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie moeten vertalen naar praktisch gebruik en een invulling met de menselijke maat. Tom Ederveen is te bereiken op 06-29006401.

Zelf een bijdrage leveren

Ben je actief in ons werkveld en wil je jouw inzicht of ervaring delen. Wij komen graag in gesprek om af te stemmen of we jou als auteur kunnen toevoegen. Maak gebruik van bijgaand contactformulier zodat we kennis kunnen maken.

1