Workshop robots in de zorg individueel, 8 maart 2019

Workshop in een inspirerende omgeving

De zorg verandert en dat weten / voelen we allemaal. Maar waar gaat het naartoe en welke mogelijkheden zijn er. Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij kennis en het ervaren van technologie.

Robotzorg biedt op 24 april en 4 juni in haar kantoor te Almere de mogelijkheid om dit te ervaren. Naast een interactieve workshop Robots in de zorg kunt u onze innovatie pop-up met technologie bezoeken. Kennismaken met robots (waaronder Pepper en Zora), smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie, informatie en inspiratie. Daarnaast biedt deze dag een mooie gelegenheid om met collega’s uit de branche te sparren en ideeën uit te wisselen  

Programma woensdag 24 april / dinsdag 4 juni*

Het programma bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de voorkeur van de deelnemers zal dit zijn van 10:00 tot 12:30 en /of van 14:00 tot 16:30. Per dagdeel is het aantal deelnemers maximaal 10 om ruimte te houden voor persoonlijke  interactie.

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Een workshop robots in de zorg
  • Een rondleiding in onze innovatie pop-up met diverse robots en technologie
  • Lunch / Borrel en afsluiting

Inspirerende combinatie

Vanuit onze ervaring weten wij dat een workshop gecombineerd met een TechXperience een inspirerende combinatie is. De workshop zorgt voor begrip en inspiratie waarna de deelnemers vervolgens zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden van de technologie nu al biedt. 

Voor wie

Mensen werkzaam in de zorg. U kunt zich individueel inschrijven. De kosten zijn € 195,- ex BTW (Studenten € 95,-). 

* Doorgang vind plaats onder voorbehoud van voldoende deelname. De exacte tijd(en) op de dag kan worden aangepast

Teamsessie technologie in de zorg

Kennismaken met robots (waaronder Pepper en Zora), smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie, informatie en inspiratie. Robotzorg biedt in haar kantoor de mogelijkheid om dit te ervaren. Naast een moderne overleg ruimte kunt u onze innovatie pop-up met technologie bezoeken.  

Keynote lezing over robots

Exponentiele technologie, digitale revolutie, robots. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. “Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan ons over laten.”