Teamsessie in een inspirerende omgeving

Teamsessie in een inspirerende omgeving

Kennismaken met robots (waaronder Pepper en Zora), smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie, informatie en inspiratie. Robotzorg biedt in haar kantoor de mogelijkheid om dit te ervaren. Naast een moderne overleg ruimte kunt u onze innovatie pop-up met technologie bezoeken.  

Programma

Het uiteindelijke programma stellen wij in overleg met u samen. Hieronder treft u een overzicht aan van de onderdelen die wij bijvoorbeeld voor u kunnen verzorgen.

  • Een interactieve workshop robots in de zorg
  • Een rondleiding in onze innovatie pop-up met diverse robots en technologie
  • Een “design thinking” sessie voor het creëren van pilot projecten

Afhankelijk van uw wensen zijn onze robot professionals beschikbaar om met uw team te klankboorden en met hun kennis bij te dragen aan relevante ontwikkelingen voor de toekomst. 

Effectieve combinatie

Vanuit onze ervaring weten wij dat de meest effectieve combinatie een workshop gecombineerd met een TechXperience is. De workshop zorgt voor begrip en inspiratie waarna de bezoekers vervolgens zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden van de technologie nu al biedt. Vervolgens kunt u met uw team aan de slag.

Voor wie

De inhoud en invulling maken wij in overleg met u. Onze omgeving en aanpak is zeer persoonlijk en maakt het mogelijk groepen van maximaal 12 mensen goed te kunnen bedienen. Koffie, lunch of drankje aan het eind van de dag kunnen wij natuurlijk verzorgen.

Innovatie pop-up op locatie

Wilt u als organisatie uw innovatie een boost geven met een innovatie pop-up. Wij verzorgen innovatiedagen met robots en technologie voor uw medewerkers, clienten en relaties. Onze ervaring op het gebied van robots, digitalisering en zorgtechnologie brengen wij graag in.

Keynote lezing over robots

Exponentiele technologie, digitale revolutie, robots. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. “Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan ons over laten.”

1