Pilot robots in de zorg

Robot pilots en projectmanagement robots in de zorg

Het aantal robots in de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? De aankomende jaren zijn nog een ontdekkingsreis.

Robot pilots

Om te ontdekken waar robots de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren en oudere mensen in staat stelt om langer zelfstandig te wonen is het noodzakelijk om robot pilots te organiseren. Pilots gebaseerd op wensen van gebruikers, mantelzorgers en zorgverleners. Pilots gericht op het beter en efficiënter inrichten van de zorgverlening, waarbij de kwaliteit van de zorg even belangrijk is als de business case. 

Projectmanagement

Wilt u als organisatie experimenteren met de mogelijkheden van robots in de zorg? Wij begeleiden pilots en verzorgen projectmanagement. Onze robotkennis, ervaring met zorgtoepassingen en projectcommunicatie expertise brengen wij graag in.

Meer weten, neem gerust contact met ons op.

Business development en advies

Advies over het inzetten van robots in de zorg. Onze organisatie is al sinds 2009 actief om de laatste ontwikkelingen in kaart te brengen. Onze mensen zijn bedrijfskundig opgeleid en hebben ervaring met projectmanagement en training.

Keynote lezing over robots

Exponentiele technologie, digitale revolutie, robots. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. “Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan ons over laten.”