+31(0) 85 303 88 14 info@robotzorg.nl

Innovatiedag robots in de zorg

Masterclass Robots in de zorg

Het aantal robots in de zorg zal toenemen. Maar wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots (en technologieen) zijn er nu al en wat mogen we verwachten als het gaat om onze zorg in de toekomst. 

Innovatiedag

De Innovatiedag “robots in de zorg” is ontwikkeld voor zorgorganisaties en opleidingen voor de zorg. Inzet van de dag is informatie, inspiratie en interactie. Deze Innovatiedag duurt 5 a 6 uur en bevat 2 delen:

  • Deel 1: Update van de laatste robots en technologie in de zorg en een toekomstbeeld wat we mogen verwachten
  • Deel 2: Deelnemers werken in groepen en presenteren als innovatiemanager oplossingen die bijdragen aan de kwaliteit van leven of de kwaliteit van werk.

De dag wordt begeleid door één van onze ervaren sprekers en een robot.

Resultaat van de dag

Aan de dag kunnen tussen de 10 a 20 deelnemers meedoen. Bij voorkeur is er sprake van een multifunctionele samenstelling van de groep. Dus mensen uit de praktijk, ICT’ers, administratie en leidinggevenden.

Het resultaat van de dag zijn meerdere concrete ideeën die “gewenst” of noodzakelijk zijn maar ook realistisch haalbaar. Uitgangspunt bij deze plannen is dat het gaat om de inzet van technologie om daarmee het zorgproces te verbeteren. De organisatie kan vervolgens met het beste idee een pilot starten waarbij ze weet dat het gedragen wordt door haar medewerkers.

Masterclass Toptalentgala

Masterclass Toptalentengala

Hallo Tom,
Heel erg bedankt voor de masterclass! Ik vond het super leuk!!!
Groeten Cleo

Toptalent, Cleo Boonstra

5.0
2017-04-25T08:43:10+00:00

Toptalent, Cleo Boonstra

Masterclass Toptalentgala
Hallo Tom, Heel erg bedankt voor de masterclass! Ik vond het super leuk!!! Groeten Cleo
5.0
1