Innovatie dag met robots

Innovatie dag met robots voor zorg en welzijn

Kennismaken met robots, smart assistants en kunstmatige intelligentie? Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie. 

Zorg technologie ervaren

Wilt u medewerkers, zorgverleners en cliënten zorgtechnologie, en robots in het bijzonder, laten ervaren? Wij kunnen voor u  een samenstelling verzorgen van diverse robots en technologieën. Bijvoorbeeld :

  • Een Nao (Zora) robot
  • LEA, de robot rollator
  • Smart assistants, zoals Jibo 
  • Pepper robot
  • Telewerken

Effectieve combinatie

Vanuit onze ervaring weten wij dat de meest effectieve combinatie een workshop gecombineerd met een tech experience is. De workshop zorgt voor begrip en inspiratie waarna de bezoekers vervolgens zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden van de technologie nu al biedt. Wij beschikken over meerdere inspirerende sprekers (gastdocenten). Veelgevraagde workshops zijn :

  • Robots en technologie voor zorg en welzijn
  • Robots, arbeid en ethiek

Afstemming op doelgroep en aanwezige kennis

De inhoud en invulling maken wij naar overleg met u. Relevante factoren zijn de doelgroep (cliëntgroepen), het niveau van de kennis van medewerkers en de boodschap die u wilt overbrengen. Wij denken graag met u mee 085 – 303 88 14.

Inspiratie workshop

De inspiratie workshop “robots in de zorg” is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering en nieuwe technologieën grote impact zullen hebben op de beleving van cliënten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst.

Keynote lezing over robots

Exponentiele technologie, digitale revolutie, robots. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. “Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan ons over laten.”

1