0 items
Diensten advies en business development robots

Advies en business development robot toepassingen

Het aantal robots in onze maatschappij zal toenemen. Zeker als het gaat om robots die taken kunnen uitvoeren in de ondersteuning in ons dagelijks leven, gemak en entertainment verzorgen en een bijdrage kunnen leveren aan betere gezondheidszorg.  

Advies en business development

Maar waar te beginnen? Welke robot toepassing is haalbaar en gewenst? En als je als bedrijf al een goede toepassing hebt ontwikkeld hoe kun je deze dan naar de markt brengen. 

Kennis en ervaring

Bij robotzorg volgen we de robotontwikkelingen al sinds 2009. Wij hebben ons gespecialiseerd in robots die kunnen worden ingezet in de zorg en het langer zelfstandig en met plezier wonen. Wij hebben een breed netwerk en spreken veel zorgverleners, gebruikers en andere partijen die een rol hebben in dit sociale domein.

Door onze bedrijfseconomische achtergrond met werkervaring op het gebied van marketing en communicatie (intern en extern)  zijn wij een uitstekende sparringpartner. 

Neemt u gerust contact op om eens kennis te maken.

Pliots en projecten

Wilt u als organisatie experimenteren met de mogelijkheden van robots in de zorg. Wij begeleiden pilots en verzorgen projectmanagement. Onze robotkennis, zorgtoepassingen en projectcommunicatie ervaring brengen wij graag in.

Keynote lezing over robots

Exponentiele technologie, digitale revolutie, robots. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. “Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan ons over laten.”